să-i aprecieze tot. El a luptat pentru ea, pentru ei căci ştia că alături de acea copilă va fii fericit.El a ştiut că a fost norocos s-o întâlnească de aceea a dat totul pentru ea. El o ducea până în faţa blocului doar să nu păţească ceva, era ultima persoană pe care-o suna şi de multe ori adormeau la telefon. El era atent şi îi accepta totul deşi ea avea momente în care voia să fie singură, el o lăsa doar 5 minute, iar apoi se ducea la ea şi-i şoptea „ştii că nu poţi fii singură atâta timp cât eu sunt lângă tine!”. Ea-l iubea şi el o iubea. Ea era fericită, foarte fericită!

 

" /> Statusuri triste noi - 28 Ianuarie 2015 - Statusuri 2017 Mesaje 2017 poze 2017 Faze comice 2017

statusuri noi 2017,cele mai cautate statusuri 2017 » Statusuri triste noi

Statusuri triste noi

“Mi-aş fii dorit să-mi spună orice, numai să o facă..”

Ai fost prost că n-ai ştiut s-o apreciezi. Ea e fata de care aveai şi ai nevoie, dar ai lăsat-o să plece fără să-ţi dai seama cât de fericit te putea face. Nu ai ştiut s-o ţii lângă tine, s-o iubești. Nu era foarte greu, ştii ? Acum, nu mai contează, ea e fericită, e multa mai fericită, dar nu alături de tine ci alături de el. Ştii? El a ştiut şi ştie s-o aprecieze, el a fost lângă ea când plângea, el o făce să zâmbească.El ştie să-i aprecieze râsul acela al unui copil, ştie să-i aprecieze tot. El a luptat pentru ea, pentru ei căci ştia că alături de acea copilă va fii fericit.El a ştiut că a fost norocos s-o întâlnească de aceea a dat totul pentru ea. El o ducea până în faţa blocului doar să nu păţească ceva, era ultima persoană pe care-o suna şi de multe ori adormeau la telefon. El era atent şi îi accepta totul deşi ea avea momente în care voia să fie singură, el o lăsa doar 5 minute, iar apoi se ducea la ea şi-i şoptea „ştii că nu poţi fii singură atâta timp cât eu sunt lângă tine!”. Ea-l iubea şi el o iubea. Ea era fericită, foarte fericită!

 


Categorie: Statusuri triste 2017 | Vizualizări: 160 | Adăugat de: Shumy | Tag-uri: statusuri triste cele mai noi 2015, sts trist 2015 | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
avatar