Și mă uitam pierdut, ea era tot ea,
O iubeam, dar tot nu mă-nțelegea..


Și poate n-o arăt, dar mi-ar fi mult mai greu
Dac-aș rămâne fără tine, doar un simplu eu.


NU trebuie să fii perfectă pentru toată lumea. E de ajuns să fii perfectă pentru un singur om... acel om care chiar contează.


Du-te după ea pentru că asta ar trebui să faci când iubești pe cineva, nu să aștepți să-ți dea un semn care ar putea să nu vină niciodată.


Mai de mult uram femeia cu toata fiinta mea , nu stiam ce e iubirea si tot ce tine de ea , astazi am ajuns si eu din inima sa iubesc , o femeie pentru care asi fi pregatit sa mor!


Nu mai aştepta ca ea să facă primul pas. Nu o mai răni. Nu mai ţipa la ea. Nu-i mai arăta cât de orgolios şi încăpăţânat eşti tu. Nu te mai purta diferit cu ea doar pentru că-s mai mulţi. Nu-i mai răspunde după 10 ore. Dacă ţii la ea ar trebuii să o faci să vadă asta. Dacă ţii la ea, lasă-ţi orgoliu. Dacă-ţi lipseşte, scrie-i. Nu mai fii răutăcios cu ea doar pentru a-i atrage atenţia. Vorbeşte frumos, fii atent, fii calm, fii răbdător, fii iubitor, fii grijuliu. Nu o lăsa să plece. Ea ţine la tine, doar că nu o laşi să-ţi arate. Nu lăsa persoana care te face fericit să plece doar pentru că ai tu un orgoliu mare. Nu fii fraier. Arată-i că simţi ceva pentru ea înainte de a fii prea târziu.

« 1 2 3 4 »