Acasă » Fişiere » Mesaje de ziua indragostitilor 2017

Intrări în categorie: 9
Intrări afişate: 1-4
Pagini:

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Am ajuns să cunosc sensul vieții și a fericirii tocmai când te-am cunoscut pe tine. Sunt norocos că te am. Te iubesc.

Dacă aș putea să-ți dau un singur lucru în viață, ți-aș da posibilitatea de a te privi cu ochii mei. Numai atunci vei înțelege cât de special ești pentru mine. Te iubesc!

Fiecare moment petrecut cu tine e ca un vis frumos devenit realitate.

Iubirea înseamnă să vezi pe cineva chiar și cu ochii închiși, să-ți fie dor de cineva chiar și când ești înconjurat  de o mulțime de oameni, să găsești pe cineva în orice gând, să trăiești pentru cineva, dar cu siguranță, acel CINEVA este doar unul singur, iar pentru mine tu ești unicul/unica. Te iubesc.


  Din categoria: Mesaje de dragoste 2017 | (134) |  ()

- Aceasta zi speciala e un motiv in plus sa iti spun ca toata viata mea, toate gandurile mele, toate trairile mele, ti le dedic tie. La multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR!

- Tu imi dai sentimentul ca viata este asa cum ar trebui sa fie. Tu ai trezit in mine o forta cu care as putea muta muntii din loc, daca m-ai ruga.

- Tu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete… Ma simt un rasfatat al vietii pentru ca tu m-ai ales pe mine sa sa fiu langa tine o viata...

- Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viață frumoasă, m-aș apleca asupra umărului tău, te-aș strânge în brațe și aș spune 'uite asta'. 

- Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ți spună despre toată dragostea pe care ți-o port în suflet


  Din categoria: Mesaje de ziua indragostitilor 2017 | (109) |  ()

- A trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult.


  Din categoria: Mesaje de ziua indragostitilor 2017 | (145) |  ()

- Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Te iubesc enorm.


  Din categoria: Mesaje de dragoste 2017 | (287) |  ()
1 2 3 »