Acasă » Fişiere » Mesaje de La Multi Ani 2015

Intrări în categorie: 36
Intrări afişate: 15-21
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Advertisement

Se spune că iubiţii sunt ca luna. iar fraţii ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună. dar niciodată fără stele. adică fără tine. La mulţi ani. frăţiorule!   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  313 
Prietenia înseamnă să scoţi în evidenţă pozitivul când totul pare negativ…să fii acceptat pentru ceea ce eşti…să fii capabil să reiei totul de unde-a rămas…să împărtăşeşti. să vorbeşti. să râzi…Prietenie este ceea ce avem noi. la multi ani
  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  351 
Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţa…La Mulţi Ani!   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  386 
Este minunat să ştii că cineva te place. cineva se gândeşte la tine. cineva are nevoie de tine…dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uita niciodată ziua de naştere. La Mulţi Ani!   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  358 
Stii, dupa noi are sa ramana o legenda, ca stelele de pe cer sunt toti anii pe care noi doi i-am petrecut impreuna jos pe pamant si sus in ceruri; Nu te vreau chiar pentru o vesnicie dar macar pentru atatia ani cate miliarde de stele pe cer mi se pare o perioada te timp rezonabila.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  893 
La multi ani plini de dragoste si fericire alaturi de mine, sa ma iubesti macar pe jumatate cat te iubesc eu, sa ramai romantic si pasional asa cum ai fost si pana acum, si mai ales nu cumva sa treaca un zi din viata ta fara un Te iubesc si-un sarut dulce…   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  509 
Anii vin si pleaca, tu-mi ramai la inima si clipele cu tine sunt flori pe campia vietii mele, rasar mereu fermecatoare. Anii vin dar nu pleaca niciodata cu-adevarat, ii pastrez cu drag in amintirile mele. Sunt prea multe lucruri pentru care ar trebuii sa-ti multumesc asa ca in primul rand iti multumesc pentru ca esti. La multi ani   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2015 |  1430 
Publicitate
Meniu site
Parteneri
Autentificare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2345
Horoscop
Statistici
Cautare
Reclama