Acasă » Fişiere » Mesaje de La Multi Ani,felicitari de zi de nastere 2016

Intrări în categorie: 52
Intrări afişate: 1-4
Pagini:

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Zilele de nastere iti sunt benefice. Statisticile arata ca persoanele care au cele mai multe zile de nastere sunt cele care traiesc cel mai mult. La Multi Ani!


  Din categoria: Mesaje de La Multi Ani,felicitari de zi de nastere 2016 | (25) |  ()

Vă doresc o zi minunată, un an memorabil şi succes în tot ce faceţi. La mulţi ani!

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani !

Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

O viata fara ploi, o viata lipsita de griji iti doresc, cu multa iubire, pasiune, sanatate si multi prieteni adevarati! La multi ani!

La Multi Ani, mult, mult noroc in dragoste, mult, mult succes in afaceri si multa, multa, multa sanatate!!!!!!

Fie ca aceasta zi speciala sa fie una superba, presarata cu momente fericite si sa ramai numai cu amintiri placute! La multi ani!


  Din categoria: Mesaje de La Multi Ani,felicitari de zi de nastere 2016 | (17) |  ()

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani inimioara mea!


  Din categoria: Mesaje de La Multi Ani,felicitari de zi de nastere 2016 | (8) |  ()

Îţi urez un an plin de "S": Sănătate, Sinceritate, Serenitate... După cum vezi, nu am scris Sex... Eu fac urări, nu miracole... La mulţi ani!


  Din categoria: Mesaje de La Multi Ani,felicitari de zi de nastere 2016 | (16) |  ()
1 2 3 ... 12 13 »