Acasă » Fişiere » Mesaje de La Multi Ani 2016

Intrări în categorie: 39
Intrări afişate: 1-7
Pagini: 1 2 3 4 5 6 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Advertisement

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Ziua în care te-ai născut tu. La Mulți Ani!

La Mulți Ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria și mândria pe care le-am simțit eu în ziua în care te-am adus pe lume.

Copilul este bogăția omului sarac. La Mulți Ani 

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos! La Multi Ani!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  6 

Fie ca aceasta zi sa te binecuvanteze, sa-ti strecoare cate un strop de bunatate, fericire, iubire si speranta in toate realizarile tale.

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  4 

Nu-ti doresc viata unui trandafir, insa iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele. Priveste aceasta zi speciala pe o noua pagina din povestea ta din viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!!! la multi ani 

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  6 

Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate , iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi anisori!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  50 

Viata e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristetii. Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi  ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plinge, si sa TRAIESTI…de parca acum ar fi sfarsitul! La Multi Ani!!!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  50 

Daruieste zambetul tau pentru cine-l merita, iubirea ta pentru cine stie sa o valoreze, lacrimile tale pentru cine te acompaniaza, si viata ta pentru cine te iubeste. La multi ani!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  40 

Visele de astazi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La Multi Ani!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  47 
Ads
GLUMEpeNET.com
Meniu site
Autentificare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2458
Horoscop
Statistici
Cautare
Reclama