Acasă » Fişiere » Mesaje de La Multi Ani 2016

Intrări în categorie: 42
Intrări afişate: 1-7
Pagini: 1 2 3 4 5 6 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Advertisement

Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  3 

– Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zambetele copiiilor iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca. Sa ai parte de tot ce este mai frumos! La Multi Ani!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  7 

– Fiecare moment al zilei este important. Dimineata aduce SPERANTA. Dupa amiaza aduce CREDINTA. Seara aduce DRAGOSTEA. Noaptea aduce ODIHNA, Iti doresc sa ai parte de toate acestea. La Multi Ani!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  7 

Astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Ziua în care te-ai născut tu. La Mulți Ani!

La Mulți Ani! Să ai parte în fiecare zi de bucuria și mândria pe care le-am simțit eu în ziua în care te-am adus pe lume.

Copilul este bogăția omului sarac. La Mulți Ani 

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos! La Multi Ani!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  27 

Fie ca aceasta zi sa te binecuvanteze, sa-ti strecoare cate un strop de bunatate, fericire, iubire si speranta in toate realizarile tale.

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  25 

Nu-ti doresc viata unui trandafir, insa iti doresc frumusetea unui trandafir si splendoarea unei stele. Priveste aceasta zi speciala pe o noua pagina din povestea ta din viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!!! la multi ani 

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  11 

Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate , iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi anisori!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de La Multi Ani 2016 |  69 
Ads
GLUMEpeNET.com
Meniu site
Autentificare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2632
Horoscop
Statistici
Cautare
Reclama