Acasă » Fişiere » Mesaje de dragoste 2015

Intrări în categorie: 112
Intrări afişate: 1-7
Pagini: 1 2 3 ... 15 16 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Advertisement

Cand iubesti, iubesti din suflet nimic nu te poate impiedica sau nimeni sa iubesti , pentru ca in iubire exista o magie frumoasa care iti arata ca totul este posibil care nu poate avea sfarsit.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 14 
Totul a inceput cu o singura privire. A fost dragoste la prima vedere. De la prima intalnire, am simtit ca vreau mai mult. Primul sarut a fost cel mai frumos lucru. Au venit altele si mai frumoase. Vorbe dulci si frumoase tu imi spuneai. Ma alintai numai cum tu stiai. A fost ceva sclipitor de frumos.. Anii treceau. iubirea noastra e si acum ca-n prima zi. Ne iubim si ne respectam mult.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 13 
Două suflete-pereche nu stau separate , iar atunci când unul pleacă , celălalt e dator ca , dacă nu-l poate aduce înapoi , să-l aștepte , pentru că sufletele știu când se simt acasă , de aceea se tot întorc în acel loc în care , odată , au fost mai fericiți decât oricine..   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 55 
Avem atâtea amintiri frumoase împreuna. Traite, dorite, visate. Toate sunt ale noastre. Toate ne leaga. Toate ne-au facut fericiti, dar cel mai important este ca înca avem atâtea amintiri netraite.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 82 
E minunat să fii ținut în brațe de omul care-ți simte bătăile inimii fără să te atingă, a cărei privire ascunde necontenit reflexia ta! E minunat să ştii că dincolo de toate drumurile împiedicate pe care le parcurgi, acel om va rămâne pentru totdeauna fericirea ta!   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 71 
Pentru că îl iubești și te iubește. Pentru că ești a lui și pentru că a rămas cu tine până la sfârșit. Asta va face diferența dintre el și restul bărbaților, fie primul sau al patrulea, fie ei doi sau zece. Ultimul e alegerea ta, e barbatul tau.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 42 
Dacă nu o vei face să se simtă ocrotită, se va simţi în pericol şi tot va avea inima îndoită de întrebări şi temeri, iar în cele din urmă va alege să plece chiar dacă iubirea pe care ţi-o poartă o va răni când va pleca.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 89 
Publicitate
Meniu site
Reclama
Autentificare
Căutare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2264
Mini-chat
Horoscop
Cautare
Statistici