Acasă » Fişiere » Mesaje de dragoste 2015

Intrări în categorie: 104
Intrări afişate: 1-7
Pagini: 1 2 3 ... 14 15 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări

Daca el nu este perfect, gandeste-te ca nici tu nu esti. Dar dragostea dintre voi poate fi. Creeaza si traieste dragostea perfecta, care poate sa existe intre doua fiinte imperfecte.

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 30 

Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata…

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 22 

Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfîrşit trăiesc, fără tine mă sufoc cu-adevărat! Doar tu poţi deveni atît de necesară precum o gura de apă în pustiu - aşa te simt mereu atunci cînd nu-ţi văd ochii dragi şi cînd nu te simt alături... şi doar la tine pot privi cu satisfacţie o veşnicie, aşa cum aşi admira apa curgătoare şi limpede a unui rîu...

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 76 

Şi cum să nu te iubesc când pentru tine simt ceea ce nu am simţit pentru nimeni niciodată? Cînd tu mă faci să mă simt cea mai importantă persoană din întreaga lume? Cum să nu visez la tine... cum să nu te vreau lângă mine în fiecare clipă... cum să nu te iubesc... cum să nu vreau să te ştiu lângă mine tot restul vietii?

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 37 

Cînd Tu ai aparut în viaţa mea, totul s-a schimbat. Pînă atunci nu ştiam ce înseamnă cu adevărat cuvântul "Te iubesc". Tu m-ai învăţat să iubesc, mi-ai arătat ce înseamă iubirea şi mi-ai încălzit sufletul cu dragostea ta. Îţi multumesc pentru asta şi Te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama că nu vreau să mai pierd vre-un minut fară tine, am să-ţi fiu altăuri mereu! Te iubesc enorm de mult, eşti totul pentru mine, eşti viaţa mea!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 21 

Eşti cea care mereu îmi dăruie surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură si sinceră precum zăpada iarna... Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Eşti TOTUL pentru mine şi fără asta TOT nu aşi mai putea trăi!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 22 

Nimeni nu i-a invatat pe pesti sa inoate, pe caini sa latre sau pe fluturi sa zboare - asta e natural si firesc - asa e viata. Exact la fel, nimeni nu m-a invatat sa ma gandesc la tine cu dragoste. Asa e viata !

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 53 

  
Publicitate
Meniu site
Reclama
Autentificare
Căutare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2106
Mini-chat
Horoscop
Cautare
Statistici