Acasă » Fişiere » Mesaje de dragoste 2015

Intrări în categorie: 114
Intrări afişate: 1-7
Pagini: 1 2 3 ... 16 17 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Advertisement

Te iubesc atat de mult, încît nici un cuvînt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zîmbetul tău mă face cea mai fericită.Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adîncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Iți mulțumesc că existi, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, asa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  14 

Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu... Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte... e prea intens... prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva…

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  11 
Cand iubesti, iubesti din suflet nimic nu te poate impiedica sau nimeni sa iubesti , pentru ca in iubire exista o magie frumoasa care iti arata ca totul este posibil care nu poate avea sfarsit.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  51 
Totul a inceput cu o singura privire. A fost dragoste la prima vedere. De la prima intalnire, am simtit ca vreau mai mult. Primul sarut a fost cel mai frumos lucru. Au venit altele si mai frumoase. Vorbe dulci si frumoase tu imi spuneai. Ma alintai numai cum tu stiai. A fost ceva sclipitor de frumos.. Anii treceau. iubirea noastra e si acum ca-n prima zi. Ne iubim si ne respectam mult.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  42 
Două suflete-pereche nu stau separate , iar atunci când unul pleacă , celălalt e dator ca , dacă nu-l poate aduce înapoi , să-l aștepte , pentru că sufletele știu când se simt acasă , de aceea se tot întorc în acel loc în care , odată , au fost mai fericiți decât oricine..   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  85 
Avem atâtea amintiri frumoase împreuna. Traite, dorite, visate. Toate sunt ale noastre. Toate ne leaga. Toate ne-au facut fericiti, dar cel mai important este ca înca avem atâtea amintiri netraite.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  116 
E minunat să fii ținut în brațe de omul care-ți simte bătăile inimii fără să te atingă, a cărei privire ascunde necontenit reflexia ta! E minunat să ştii că dincolo de toate drumurile împiedicate pe care le parcurgi, acel om va rămâne pentru totdeauna fericirea ta!   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  117 
Publicitate
Meniu site
Autentificare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2333
Horoscop
Statistici
Cautare
Reclama