Acasă » Fişiere » Mesaje de dragoste 2015

Intrări în categorie: 110
Intrări afişate: 1-7
Pagini: 1 2 3 ... 15 16 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Advertisement

Două suflete-pereche nu stau separate , iar atunci când unul pleacă , celălalt e dator ca , dacă nu-l poate aduce înapoi , să-l aștepte , pentru că sufletele știu când se simt acasă , de aceea se tot întorc în acel loc în care , odată , au fost mai fericiți decât oricine..   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 19 
Avem atâtea amintiri frumoase împreuna. Traite, dorite, visate. Toate sunt ale noastre. Toate ne leaga. Toate ne-au facut fericiti, dar cel mai important este ca înca avem atâtea amintiri netraite.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 43 
E minunat să fii ținut în brațe de omul care-ți simte bătăile inimii fără să te atingă, a cărei privire ascunde necontenit reflexia ta! E minunat să ştii că dincolo de toate drumurile împiedicate pe care le parcurgi, acel om va rămâne pentru totdeauna fericirea ta!   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 40 
Pentru că îl iubești și te iubește. Pentru că ești a lui și pentru că a rămas cu tine până la sfârșit. Asta va face diferența dintre el și restul bărbaților, fie primul sau al patrulea, fie ei doi sau zece. Ultimul e alegerea ta, e barbatul tau.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 16 
Dacă nu o vei face să se simtă ocrotită, se va simţi în pericol şi tot va avea inima îndoită de întrebări şi temeri, iar în cele din urmă va alege să plece chiar dacă iubirea pe care ţi-o poartă o va răni când va pleca.   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 49 
Iubeşte-o astăzi ! Ieri s-a dus parcă de o veşnicie şi se îndreaptă cu paşi grăbiţi spre eternitate. Mâine poate nu va veni niciodată şi cum spune un vechi proverb, nu lăsa pe mâine ce poţi face azi. Iubeşte-o astăzi ! Iubeşte-o şi pentru ieri şi pentru mâine. Azi !   Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 21 

Daca el nu este perfect, gandeste-te ca nici tu nu esti. Dar dragostea dintre voi poate fi. Creeaza si traieste dragostea perfecta, care poate sa existe intre doua fiinte imperfecte.

  Cate stelute merita!
Din categoria: Mesaje de dragoste 2015 |  Vizualizari: 76 
Publicitate
Meniu site
Reclama
Autentificare
Căutare
Sondajul nostru
    Cum vi se pare site-ul?
     
    Total vote: 2208
Mini-chat
Horoscop
Cautare
Statistici