aici gasesti cele mai frumoase mesaje de dragoste,de la multi ani,de noapte buna,de suparare, mesaje triste toate actualizate zilnic -mesaje noi,de dragoste,de iubire,de la multi ani,sms de noapte buna 2017 » FişiereMartie sa-ti aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte… de iubire!


Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!


O primăvara superba, bucuria şi speranţa sa danuiasca in sufletul tau!


Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!


Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!


Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o grămada de îmbrătisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!


Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.


Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!


Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si împlinita!


Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.


  Din categoria: Mesaje de 1 martie 2017 | (19) |  ()
Tu nu stii de mine, nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu te privesc si nu-mi ajunge, te simt si nu ma satur, te am si te mai vreau. Buna dimineata!

  Din categoria: Mesaje de buna dimineata 2017 | (17) |  ()
Noapte buna somn usor, sa visezi un dracusor cu cornite si codita, sa te sarute pe gurita, dracusorul sunt chiar eu si te voi iubi mereu!! Noapte buna!

  Din categoria: Mesaje de Noapte Buna 2017 | (20) |  ()
Zâmbetul sa-ti fie mereu blând precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca întotdeauna mai exista o speranţa. O primăvara ca-n povesti!

  Din categoria: Mesaje de 1 martie 2017 | (24) |  ()
1 2 3 ... 168 169 »