Aici gasesti cele mai frumoase mesaje de dragoste,de la multi ani,de noapte buna,de suparare, mesaje triste toate actualizate zilnic
Home »

Buna dimineata, as vrea sa fiu prima raza de soare ce iti mangaie chipul dimineata, dar stiu ca nu pot. As vrea sa fiu ultima raza de luna ce te adoarme dar stiu ca nu pot. Sunt doar un om ce te iubeste si fara tine nu traieste!


Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.


Numai când pierdem, înțelegem că am iubit. Numai când pierdem, noi ne rugăm să fim iertați. Numai când pierdem, ne învinuim că nu am apreciat ce am avut. Și numai după ce am pierdut, învățăm să iubim…Visez la tine în timp ce mă mai rostogolesc în pat, amintindu-mi toate lucrurile romantice pe care le-ai spus. Mă gândesc la tine, cu fiecare respirație … ești cireașa de pe tortul vieții mele. Bună dimineața.


Noapte buna micul meu ingeras.Stelele sa-ti sarute dulce ochisorii,buzele si obrajorii.Nu uita ca te iubesc mai tare ca orce pe lume.


Nu știu ce e mai romantic – gândul de a te întâlni în curând sau visul despre tine în noaptea trecută. Bună dimineața.

1 2 3 ... 119 120 »